I’m a Wifty

DON’T YOU KNOW I’M A WIFTY GIRL?
I’m A Wifty and proud to be!
Hélène Van Herck & Ann Lemmens zijn allebei WIFTY – Women over Fifty. Ze bundelden hun creatieve-, content- & media skills + heel veel goesting, passie én humor en lanceerden in april 2013 WIFTY – een online en offline community voor, door en met 50+ vrouwen. Met een netwerk van hier tot in Tokyo en een enthousiasme tot de maan en terug slaagden ze erin om van WIFTY op korte tijd een fenomeen te maken. Naast het succesvolle online verhaal organiseren ze ook Wifty Party’s, Wifty Talks, Wifty AbFab Nights, Wifty Menopauze Feestjes en zoveel meer.
Ik volg Wifty al een paar jaar, hun boodschap kwam bij mij onmiddellijk zeer goed aan toen ze in de “boekskes” kwamen. Ik had wat mailverkeer met Ann achter de rug, en een pakje Facebookcomments via Hélène, toen ik voor de eerste keer “live” ging naar hun menopauzefeestje in oktober 2016 (Foto’s op Wifty in beeld). Ik werd onmiddellijk hartelijk ontvangen, iedereen vond het geweldig dat ik vanuit het verre West-Vlaanderen speciaal naar Antwerpen gekomen was. Ik stelde iedereen gerust dat ik mij in ‘t Stad als een vis in het water voel en er meteen een leuke dag van gemaakt had. Ik kwam ook met het voorstel dat ik heel graag wou meewerken aan de community. En dan zijn de goede contacten gebleven en verder uitgewerkt. De rest is geschiedenis ;-). Party here, party there, ondersteuning bij de uitwerking van mijn plannen, enz.

 

Wifties Rock ‘n Rule!
MISSION STATEMENT
Wifty is een AbFab 50+ online & offline community, met de focus op vrouwen. Er is niemand in België die beter die doelgroep bespeelt. Door de foute beeldvorming in de media omtrent 50+ vrouwen en een tekort aan relevante content werd 4 jaar geleden WIFTY opgestart, een blog voor en door 50+ vrouwen. Wifties nemen ouder worden au serieux, maar niet zichzelf. Je kan hen gerust prettig gestoord noemen, maar altijd met beide pumps op de grond. Wifty biedt content, maar ook verschillende diensten en producten aan die inspelen op de behoeftes van Wifties. We onderscheiden ons door onze positieve visie met een dikke vette knipoog.

 

Ondertussen is WIFTY uitgegroeid tot een community, zowel online en offline. WIFTY is een merk en een eigennaam die garant staat voor een professionele aanpak met een hoek af. De vrouwen achter WIFTY hebben een straf mediaverleden, hun skills op een hoop zorgen voor vuurwerk. Lees er alles over op Wifty.be