Interview met een ONGELOOFLIJK VERLOOP

Interview met een ONGELOOFLIJK VERLOOP

Na een aaneenschakeling van festivaldays (Gent Jazz met Miss Grace Jones, daarna 3 dagen Cactusfestival @minnewaterpark Brugge), back on track!

Mijn summertour om mijn missie bekend te maken is nu definitief van start gegaan. Ik begin een beetje routine te krijgen in het kort en krachtig uitleggen van wie ik ben en waar ik voor sta.

“Pitching”, in professionele termen.

Ik realiseer mij waar ik tekort in schiet. De visual merchandising, daar heb ik niets in voorzien. Te lang uitgesteld. Het plan voor t-shirts is er, maar eigenlijk hadden ze er al moeten zijn. Dus flans ik zelf het één en ander in elkaar. Het is niet super professioneel, maar het oogt niet slecht, al zeg ik het zelf ;-).
Een festivalverslagje volgt nog, helaas zijn daar geen beelden bij. In deze visuele wereld is dat een steek die ik laat vallen.

Daar moet nog aan gewerkt worden dus.

 

Maandag 10 juli. Ik heb met Inge afgesproken om een try-out van reality tv te draaien. Het is mijn idee om het in Oostende te doen. Deze stad voelt voor mij aan als een thuisbasis. Heel wat mensen staan achter mijn project en er zijn tal van prachtige locaties om te filmen. Afspraak in De Grote Post, waar ik ondertussen zo’n beetje kantoor houd. Philip, de broer van Inge en notoire grappenmaker, is ook van de partij. We bespreken wat we allemaal kunnen doen. Ik heb een aantal ideeën uitgewerkt, maar het weer is ons niet echt gunstig. Het regent! Na een paar uurtjes gezelligheid, gaan we het erop wagen. Het lijkt droog te zijn en om 17u wordt zelfs zon voorspeld!

Ik heb een aantal scenario’s uitgewerkt die we eens gaan uitproberen. Naar de dijk dan maar. Hier kun je echt iedereen tegen het lijf lopen. Na 5 minuten krijg ik onze eerste proefkonijnen in het vizier. Een trio leuke vrijgezellen. Dat hoop ik. We doen ons ding en het werkt zoals gepland. Dit zijn lieve jongens en in the end wordt er gestopt met zeveren. Straight from the heart, delen ze hun echte gevoelens. Dankuwel, boys! Er is wat teveel wind op de dijk en veel volk loopt hier niet.

We proberen de Adolf Buylstraat, een winkelstraat, waar we niemand geschikt spotten.

 

Op de markt treffen we een tweede kandidaat. Deze man is niet afkerig om enkele vragen oprecht te beantwoorden. Waarvoor dank. Ik ben blij dat mensen oprecht zijn. Sociaal wenselijke antwoorden zijn immers waardeloos voor dit (kleinschalig) maatschappelijk onderzoek.

Ik zie een andere man met twee meisjes bij zich, waarschijnlijk zijn dochtertjes. De man heet Dirk en is best bereid om enkele vraagjes te beantwoorden. Dit is het interview, dat een ONGELOOFLIJK VERLOOP kent.

 

Production Inge Cnudde

 

” TOEVAL BESTAAT NIET ! ”

mm
Baldbarbarella
info@baldbarbarella.be
2 Comments
  • Kurt Petteloot
    Reply

    Geweldig Mooi Michele hoe je dingen in beweging krijgt op je geheel eigen spontane manier! 👍👍👍

    July 12, 2017 at 11:24 am
  • Thanks, great article.

    July 16, 2017 at 7:59 pm

Post a Comment