Kaal, sjaal, pruik, hoed met verschillende outfits

Kaal, sjaal, pruik, hoed met verschillende outfits

Ik rijd met Inge tot bij de studio van Michèle Francken in St. Martens-Latem. We mogen daar twee uurtjes gebruik maken van de fotostudio, terwijl Michèle Francken Inge en mij bijstaat met nuttige tips. Ik heb een aantal outfits meegenomen om wat foto’s te laten nemen. Ik wil graag de vergelijking maken waarbij ik in dezelfde outfit een andere “hoofdstijl” aanneem. In de jeanssalopette in rokvorm, in de fantastische jurk van A.F. Vandevorst, in de hele wijde witte broek met zwarte top en tailleriem, in de zomerjurk met smokwerk en broderie, in een lange zijden jurk met print. Heel veel looks.

Dit wil ik tonen:  hoe komt de dezelfde stijl van kleren over met haar, zonder haar, met sjaal, met hoed?

 

Is alles even vrouwelijk en elegant?

 

Photography & Production Inge Cnudde

 

Later wil ik ook eens de test doen met de oversized look, en de look geïnspireerd op mannenmode.

 

 

 

” But time is on our side. Niet alles ineens.

 

 

 

 

mm
Baldbarbarella
info@baldbarbarella.be
No Comments

Post a Comment