Vriendschap en steun zijn het allerbelangrijkste

Vriendschap en steun zijn het allerbelangrijkste

Afspraak bij Luc van beauty hairconcept in Nazareth. Ik moet nog passeren om de specificaties te bepalen voor mijn nieuwe pruik. De basis is klaar, maar er moet nog gekozen worden hoe de haarinplant moet zijn, de lengte en de juiste kleur van het haar.

Problems, problems, want mijn haarstaal van vroeger is foetsie.

Photography & production Inge Cnudde

Nu mijn “hairleftovers” afgeschoren zijn  kan ik geen nieuwe staal van mijn originele haar kleur bezorgen. We geraken er niet uit, niets lijkt op de kleur die ik nodig heb. Het beste zal zijn dat ik bij Katrien van Infix hair langs ga. Ondertussen probeer ik een aantal pruiken (veel te groot voor mijn klein hoofdje!), ik wou wel eens wat zotte dingen doen. Maar standaardpruiken zijn echt niet voor mij weggelegd, ik verzuip erin. Ik probeer toch eens een pruik met langer haar, en, tja, eigenlijk bevalt mij dat wel. Inge en Ellen vinden die look voor mij de max. Ik moet zeggen dat ik mijn hele leven het gevoel gemist heb om wat te spelen met mijn haar. Een losse staart maken, mijn haar losweg opsteken. Het heeft wel wat. Ik zie een totaal andere Michèle. Eigenlijk vind ik het heel leuk om al die totaal verschillende looks te hebben. Ik had het altijd al met kleren, nu nog met de “hoofdstijl” erbij….Ik kijk er wel naar uit. De beslissing is genomen. Het wordt lang haar!

Ellen is ook een heel andere toer opgegaan met haar leven. Zij maakt customised fashionitems. Eigen footwear kleedt zij aan met bont. Ik pas haar Nikeslippers met echte Leopard. Die staan geweldig aan mijn voeten, en geven zo zo’n heerlijk gevoel. Fantaaastisch! Ze is goed bezig, daar zit toekomst in. Ik heb voor haar een afspraak geregeld bij een vriendin van mij die een bontzaak heeft. Zo hoeft ze niet al haar jassen te verknippen….We spreken af elkaar vlug weer opnieuw te zien. We hebben het alledrie druk, maar voelen dat we het goed met elkaar gaan vinden.


" Vriendschap en steun zijn het allerbelangrijkste! "
mm
Baldbarbarella
info@baldbarbarella.be
No Comments

Post a Comment