“ZWIJGEN IS GEEN OPTIE”

“ZWIJGEN IS GEEN OPTIE”

CARA DELEVINGNE, topmodel en sinds enkele jaren actrice, SHAVED HER HEAD BALD! Breaking news wereldwijd.

Voor haar rol in “Life in a year” scheert ze haar hoofd kaal. Ze speelt de rol van een stervend meisje, dat aan kanker lijdt.
In de fashionwereld raadt iedereen haar die kale look af. Haar agenten smeken haar om het niet te doen. Het is absoluut niet commercieel voor de catwalk en kan mogelijks haar carrière schaden. It’s not feminine, so please, don’t! Cara doet haar zin en krijgt de volle media-aandacht.

“The things that I fear most, those are the things that I go for”

“Deze transformatie is het meest bevrijdende wat ik ooit deed. Ik wou echt voelen wat het is om geen haar te hebben. Het is zo belangrijk om je mooi te voelen, met of zonder haar,” aldus Cara.

En daar kan ik haar volledig in onderschrijven. Kaal zijn is voor mij mijn hele leven “my worst nightmare” geweest, mijn Trauma met grote T. Het was iets wat ik zeker NIET wou zijn, maar waar ik niet kon aan ontsnappen. Nu dat ik mij al enkel jaren mooi voel MET pruik, wil ik mij ook mooi mogen voelen “kaal.”

The things that I fear most, those are the things that I go for

De wereld is vol lof voor publieke figuren die de durf hebben om anders te zijn, om een statement te maken. Maar waarom is het zo moeilijk om als gewone mens anders te zijn en niet te worden beschouwd als een freak, als een rariteit? Ik voel het onbehagen, de vragen, de ontwijkende blikken wanneer ik nader. Conformeren aan het gangbare schoonheidsideaal is veel gemakkelijker.

Zie in mij de mooie vrouw, met pruik of BALD!

mm
Baldbarbarella
info@baldbarbarella.be
No Comments

Post a Comment