All time favourite hairdresser Savagan

All time favourite hairdresser Savagan

Ik ga even langs bij mijn all time favourite hairdresser Jean-Luc Savagan. Hij zag mij nog nooit eerder kaal. Vroeger (pakweg vanaf tien jaar geleden tot vier jaar geleden) had ik een haarstuk op mijn hoofd gekleefd (een dun vliesje met met afschuwelijk Indisch jommekeshaar erop). .

 

 

Jean-Luc is supporter van mijn kale look, hij vindt dat supercool..

 

 

Wanneer ik dan 4 jaar geleden mijn Premium pruik begon te dragen, heeft hij mij mijn haar in een “coupe pointu” geknipt, ééntje mij op het lijf geschreven. Een beetje onconventioneel, beetje gedurfd, beetje grafisch, kortom helemaal mij. 3 opeenvolgende haar stukken, 3x anders, 3x mij, 3x geslaagd. En mensen gaven mij vaak complimenten over mijn “hairdo”, niet wetend dat ik een pruik draag. Mission accomplished!
Vanaf nu geef ik mezelf de vrijheid om mij te tonen zoals ik ben, wanneer , waar en hoe ik het wil.

 

Jean-Luc is supporter van mijn kale look, hij vindt dat supercool. Weg met die “muts”, zegt hij.
Haha. Eigenlijk spreekt hij dan tegen zijn business en dat apprecieer ik enorm. Hij laat zijn hart spreken. Ik heb wel uitleg nodig over hoe ik een perfect biljartbaleffect kan creëeren. Heel simpel: Gilette still does the trick. What else?

 

Tags:
mm
Baldbarbarella
info@baldbarbarella.be
No Comments

Post a Comment