Kasterlee

Kasterlee

Vandaag ga ik naar Kasterlee (Limburg), naar de firma Infixhair international, die sedert 4 jaar mijn pruiken maken, die mij zo gelukkig maken.Ik weet van Luc dat Katrien (zaakvoerder) vrouwen met Alopecia wil helpen waar ze kan.

Ik kom binnen zonder pruik. Ze zegt dat ik mooi ben met en zonder.
Ik vertel haar wat mij drijft en wat mijn plannen zijn. Katrien is blij dat ik in de openbaarheid wil komen als boegbeeld, want ik kan een krachtig signaal geven aan alle vrouwen die zoals ik met deze ziekte moeten leven. Zij weet hoe groot de ontreddering , wanhoop en eenzaamheid is bij deze vrouwen. Ik zeg haar hoe moeilijk de aanvaarding is geweest. We zijn het erover eens dat geen enkele vrouw het echt aanvaardt of omarmt, maar dat we zo goed en kwaad als het gaat ermee proberen te leven. Het voelt aan als een krenking van het vrouw-zijn.
Een vereniging (Alopecia.be), die informatie geeft, ondersteuning biedt, een klankbord is, deskundig doorverwijst, praatgroepen vormt, workshops (make-up, stijl, etc) organiseert, komt als geroepen.Subsidies verkrijgen is nog een andere zaak. In eerste instantie zal de VZW zichzelf moeten zien te bedruipen met sponsorgelden. Als ik weet hoe massaal “Think Pink” steun krijgt, steiger ik een beetje. But we will work on that one!

Katrien kan alvast lokalen ter beschikking stellen voor de workshops. Luc die is daar ook voor te vinden. Locaties vinden, dat kan het probleem niet zijn.
Ik moet toegeven dat ik er geen fulltime job kan van maken, gezien ik ook voor mijn eigen dromen wil gaan.Maar we krijgen zeker een goed team van vrijwilligers bijeen om er iets prachtigs van te maken. #yeswecan

Tags:
mm
Baldbarbarella
info@baldbarbarella.be
No Comments

Post a Comment