Just say yes

Just say yes

Ik ben bij Luc van Beauty-Hairconcept in Nazareth, de man die mij de mooiste pruik ter wereld heeft bezorgd. Het was de meest perfect mogelijke oplossing voor mijn probleem. Vier jaar geleden alweer…A perfect disguise, this little girl could fool them all. At last! Ik passeerde voor “normaal”, ik was geen kneusje meer, ik wekte geen compassie meer op, ik was eindelijk de vrouw die al altijd in mij zat. En zo ben ik eindelijk een gewone vrouw geweest, die niet afweek van de norm. Dit heeft mij de vrijheid gegeven om te kiezen. Wil ik voor de dag komen als “normaal” of lap ik “normaal” zijn aan mijn laars en toon ik mij zoals ik ben?

ik toon mij zoals ik ben en ik word het uithangbord voor de mooie haarwerken die ergens mijn leven gered hebben.

En ik zeg: “JA!”, Ik doe het. 1 foto kaal en 1 foto met pruik.
Op de voorgevel. Groot. Herkenbaar. Et alors?

 

 

 

mm
Baldbarbarella
info@baldbarbarella.be
No Comments

Post a Comment